Home

Depunere acte somaj tehnic iunie 2021

Ajutorul De șomaj în 2021

Acte necesare șomaj în 2021 VEZI GALERIA FOTO POZA 1 / 3. Persoanele care vor să depună dosarul cu acte necesare pentru șomaj trebuie să știe că indemnizația nu poate fi cerută în cazul în care refuză un loc de muncă potrivit studiilor pe care le au sau refuză participarea la servicii de formare profesională oferite de agențiile pentru ocuparea forței de muncă Portal pentru depunere documente online. Depune documente online. Depune documente online. Ghid de utilizare. Depune documente online. search. Selectați procedura. arrow_drop_down. search. Căutați instituția dorită. Continuă arrow_forward. Platformă realizată de. operată de.

02-Iul-2020. 5968. Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi a publicat in data de 1 iulie imagini cu noile formulare aferente Somajului Tehnic pe luna iunie 2020, necesare persoanelor care au in continuare activitatea restrictionata. Incepand cu 1 iulie 2020, angajatorii pot depune documentatia pentru acordarea somajului tehnic. Guvernul va continua să acorde indemnizație de șomaj tehnic până la 30 iunie 2021 pentru angajații din domeniile în care se mențin restricțiile impuse de autorități pentru combaterea răspândirii COVID-19.. Suma estimată pentru anul 2021 este de 798 de milioane de lei, iar scopul măsurii în cauză este acordarea sprijinului în vederea menținerii locurilor de muncă și. Speta zilei cu Irina Dumitrescu Obligatii declarative privind indemnizatia de somaj tehnic platita din fondurile angajatorului Somajul tehnic, indemnizatia pentru timp redus de munca si cea pentru reducerea activitatii profesionistilor, prelungite pana la 30 iunie 2021 Regim fiscal-contabil pentru sumele decontate conform OUG 30/2020 si pentru. Guvernul a prelungit termenele pentru depunerea documentelor necesare în vederea obținerii indemnizației de șomaj cu 5 zile lucrătoare şi adăugă şi alte categorii de profesionişti care vor putea beneficia de ajutor, precum avocaţii, iar pentru acestea termenul se prelungeşte cu 10 zile Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează angajatorii că pot încărca pe platforma aici.gov.ro documentele necesare pentru decontarea a 41,5% din salariul de bază pe luna iunie al angajaților reveniți din șomaj tehnic. Transmiterea documentelor prin Registratura electronică asigură procesarea mai rapidă, o evidență mai bună a actelor transmise.

AJOFM a publicat noile formulare aferente Somajului Tehnic

Documentele pentru obţinerea şomajului tehnic se depun, din 1 mai, prin aplicaţia aici.gov.ro, anunţă Ministerul Muncii, precizând că astfel vor fi asigurate procesarea mai rapidă a documentelor, o evidenţă mai bună a actelor transmise şi va fi facilitat accesul la formularele ce trebuie completate. https://aici.gov.ro/home Documentele necesare pentru obţinerea şomajului. Ajutor de șomaj 2021. Ce valoare are și de ce acte ai nevoie pentru a beneficia de el în acest an. Potrivit Legii nr. 76/2002, șomer este oricine care nu are loc de muncă și nu câștigă bani.Atenție: se încadrează aici și persoanele care au venituri provenite din activități autorizate legal, dar care sunt mai mici decât valoarea indicatorului social de referință (ISR. Conditii acordare somaj, indemnizatia de somaj si dosarul de somaj in 2020 Somaj tehnic 2021 - Ghid Complet pentru Angajatori si angajati Acte necesare pentru acordarea ajutorului de somaj 2020 si perioadele aferente Indemnizatie de somaj. Mod de calcul Legea somajului 2020. Legea nr. 76/2002 actualizata 202 Angajatorii pot depune incepand de vineri, 1 mai, documentele pentru somajul tehnic aferent lunii aprilie pe platforma aici.gov.ro. Astfel, companiile a caror activitate a fost afectata de masurile luate in contextul pandemiei de COVID-19 vor beneficia de ajutorul de la stat pentru angajatii lor Documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic vor fi transmise, începând de vineri, 1 mai 2020, prin Registratura electronică pusă la dispoziție de Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, aici.gov.ro/home. Transmiterea documentelor prin Registratura electronică va asigura procesarea mai rapidă a documentelor, o evidență mai bună a actelor.

Ce se întâmplă cu șomajul tehnic în 2021

Termen depunere acte pentru indemizatia de somaj. Atentie la data valabilitatii intrebarii! Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 07 iun 2020. VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS! Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA Ministrul muncii, precizări despre șomajul tehnic. Când ar putea fi încasați primii bani. 27.03.2020 19:47. Foto: gov.ro. În jur de 400.000 de contracte de muncă sunt suspendate în prezent, a declarat vineri ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, la Digi24. Aceasta a apreciat că cei mai mulţi dintre angajaţii cu.

Intrebare: Ce acte sunt necesare pentru intrarea in somajul tehnic si unde se pot incarca (pe site-ul ministerului muncii nu gasesc nimic despre vreo platforma)? De asemenea, pe site-ul ANAF este comunicatul de presa in care se precizeaza ca se proroga termenul de depunere a declaratiilor din 25.03.2020 pana pe 25.04.2020 Ministerul Muncii a publicat în Monitorul Oficial, marţi seara, 4 ordine de ministru prin care se stabilesc formularele necesare firmelor, persoanelor fizice autorizate (PFA), cluburilor sportive şi altor beneficiari ai şomajului tehnic plătit de stat pe perioada stării de urgenţă, ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19, conform OUG 32/2020 Începând cu data de 1 iunie 2020, angajatorii ai căror angajați au beneficiat de prevederile art. XI alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2020, respectiv de normele privind acordarea șomajului tehnic, precum şi angajatorii ai căror angajaţi au avut contractele individuale de muncă suspendate în conformitate cu. Cererile și declarațiile pe propria răspundere necesare obținerii sprijinului oferit de Guvern, pe perioada stării de urgență, sub forma șomajului tehnic pot fi depuse începând de miercuri, 1 aprilie. Potrivit procedurii, angajatorii vor transmite online Agențiilor Județene de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM), fiecare în județul în care are sediul social, documentele necesare.

MMPS: Termenele privind depunerea documentelor pentru

de InfoTva.ro la 30 Nov. 2020 Exclusiv. Tags: ordinul 1600/2020, somaj tehnic 2020, documente necesare indemnizatiei de somaj tehnic. Ordinul nr. 1600/2020 privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului muncii si protectiei sociale nr. 741/2020 pentru aprobarea modelului documentelor prevazute la art. XII alin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara anunță că, pe durata stării de urgență, pune la dispoziția agenților economici care doresc să obțină informații privind șomajul tehnic următoarele numere de telefon: 0254.216.151 și 0755.999.908, precum și adresa de e-mail: hunedoara@anofm.gov.ro. Aceste coordonate de contact sunt destinate exclusiv obținerii de. Ghidul pentru șomaj tehnic. Condiții și acte necesare. Guvernul a schimbat recent modalitatea de plată a șomajului tehnic pe durata stării de urgență, în contextul epidemiei de coronavirus. Executivul a hotărât decontarea indemnizațiilor tuturor angajaților pe care angajatorii sunt obligați să le plătească în situația în. Cuantumul indemnizaţiei pentru şomajul tehnic nu trebuie să depăşească 75% din salariul mediu brut, respectiv cel mult 4.072 de lei, sumă din care se vor plăti contribuţiile de asigurări sociale, contribuţiile la sănătate şi impozitul, a declarat, marţi, secretarul de stat în Ministerul Muncii Alin Ignat, responsabil cu coordonarea activităţii Agenţiei Naţionale pentru.

Vineri, 25 iunie 2021 Reacția BNR pe tema cumulului pensie - salariu: Demersul vizează semnalarea necesității de a fi respectat principiul independenței instituționale și personale Cea mai mare fraudă crypto din istorie: Doi frați au dispărut cu bitcoini în valoare de 3,6 miliarde de dolari / Investitorii, rămași cu ochii în soar Acte necesare indemnizație creștere copil în 2021. Dosarul pentru indemnizație creștere copil poate fi depus de oricare părinte. Iată lista cu acte necesar (1) se aplică pe toată perioada în care activitatea este suspendată, dar nu mai târziu de data de 30 iunie 2021. Indemnizația de somaj și cea de somaj tehnic sunt un ajutor financiar momentan, dar în acest timp este important să-ți analizezi abilitățile, să vezi ce puncte forte ai și să-ți cauți un loc de muncă Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/C

Termenul pentru depunerea documentelor de şomaj a fost

  1. A început depunerea cererilor pentru șomajul tehnic. Acte necesare, cine beneficiază și când intră banii iar plata angajatorilor către salariații aflați în somaj tehnic se va efectua în 3 zile. Auto-moto 14 iulie 2021. Crescută la casa de copii, Andreea este azi studentă. Nu la una, ci la două..
  2. Dosarul pentru obținerea ajutorului de șomaj a fost simplificat destul de mult, astfel încât solicitanții să nu mai stea la cozi pentru a obține diferite acte. Poți afla mai jos exact de ce acte ai nevoie pentru a primi șomaj în anul 2020. Iată ce acte avem nevoie pentru obținerea șomajului Indemnizația de șomaj înseamnă [
  3. ate de răspândirea coronavirusului SARS-Co V-2, cu modificările și.
  4. Depunere dosar pensie cu contribuții OUG nr. 163 din 2020 Eliberarea, online, a documentului portabil A1 pentru lucrătorii detașați în spațiul comunitar Ghid privind desfășurarea activității în regim de muncă la domiciliu / telemuncă / program individualizat de munc
  5. Acte somaj tehnic. Ministrul Muncii: Somajul tehnic se va prelungi dupa 15 mai, in anumite conditii. Firmele cu activitate ar putea primi un sprijin. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca este aproape de o decizie finala in privinta somajului tehnic, prefigurandu-se prelungirea acestuia pentru acele sectoare ale economiei in care.
  6. In vederea transformarii dosarelor absolventilor care s-au inscris ca someri neindemnizati in dosare de someri indemnizati, incepand cu data de 29 Iulie 2020, se vor trimite la urmatoarele adrese de e-mail: Punct de lucru Buzau. simona.oancea.bz@anofm.gov.ro. ilianda.bratosin.bz@anofm.gov.ro

Formularele pentru pentru decontarea șomajului tehnic aferent lunii iunie au fost modificate - Ordin 1107/2020. /Firma obisnuieste sa ofere prime de paste tuturor salariatilor doar ca de data asta o parte dintre ei sunt in somaj tehnic si nu stiu daca li se poate acorda si lor prima de paste de 150 lei. Depunere dosar pensie cu. Prin intermediul OUG nr. 211/2020 se prelungește, până la data de 30 iunie 2021, măsura șomajului tehnic suportat din bugetul asigurărilor de șomaj pentru salariații societăților care își desfășoară activitatea în domenii în care există în continuare restricții, salariații societăților a căror activitate se suspendă ca. Mentionez ca pentru aprilie acel salariat a fost 20 de zile in somaj tehnic pentru care s-au incasat 4.072 lei pe 21.05.2020 iar SAGA a facut bine D.112 aferenta lunii aprilie dar la martie nu o face, nu se regaseste suma de 2.221 lei, aparand doar salariul realizat pentru cele 10 zile lucrate. Multumesc Documente necesare pentru înregistrarea persoanei în cautarea unui loc de munca. a) actul de identitate. b) actele de studii si de calificare. c) carnetul de munca, în cazul persoanelor provenite din munca. d) adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apta de munca sau ca are eventuale restrictii medicale Tutorialul prezinta :- incarcarea datelore initiale ale angajatorului- incarcarea datelor angajatului afectat de somaj tehnic- modificarea sau stergerea date..

Guvernul îţi va plăti şomajul tehnic până la cel puţin 1 iunie. Anunţul a fost făcut de Ludovic Orban, azi, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti. Stiri online - stiri de ultima ora si stirile zilei - Actualizat: 17:49, 14 ianuarie 2021 Documentele pentru şomaj tehnic pot fi depuse online începând cu 1 aprilie 2020. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) este pregătită să plătească indemnizaţii de şomaj tehnic pentru un număr de până la un milion de persoane

ANOFM: Documentele pentru decontarea a 41,5% din salariul

Buna seara!<br />Anul trecut(2020) in august am terminat postliceala sanitara apoi am luat somaj suma de 250 lei.<br />In iunie(2021)am nascut si pe 13 iulie 2021 mu-am bagat dosarul pentru indemnizatiade crestere copil.<br />As dori sa stiu daca mi-l aproba si ce suma mi se cuvine?<br />Va multumesc frumos Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT! Care sunt angajatorii care pot recupera 41,5% din salariu de la stat ? Daca în perioada stării de urgență sau alertă: angajatorii au avut angajati in somaj tehnic 75% platit de stat sau angajatorii au suspendat contractele de munca ale angajatilor in baza art. 52 alin. (1) lit Somaj tehnic 2021. Sute de mii de romani au intrat in somaj tehnic datorita pandemiei de Covid-19 declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii si a decretarii starii de urgenta in Romania. Guvernul Romaniei a adoptat o serie de masuri menite sa vina in sprijinul companiilor Cererile de șomaj tehnic se depun din aprilie. Ce acte sunt necesare pentru șomaj tehnic. Toate documentele se depun online. AJOFM Iasi Va respectam opinia cu urmatoarea observatie: AJOFM nu emite acte. APRILIE SE DEPUN SOLICITARILE DE SOMAJ TEHNIC AFERENTE LUNII MARTIE. Portal pentru depunere documente online

Vezi modelul cererii si al declaratiei pe propria raspundere Guvernul mentine somajul tehnic, decontarea a 41,5% din salariu si programul Kurzarbeit pana la 30 iunie 2021 MMPS modifica documentele necesare pentru obtinerea indemnizatiei de SOMAJ TEHNIC Decontarea a 41,5% din salariu de baza. Perioada de aplicar UPDATE: In decembrie 2020, Guvernul a decis sa prelungeasca, pana pe 30 iunie 2021, acordarea somajului tehnic (OUG 30/2020) pentru domeniile restrictionate din cauza pandemiei. Ce este somajul tehnic, in contextul COVID-1 Marţi, 30 iunie, a intrat în vigoare Ordinul nr. 491/2020, emis de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, care reglementează noul model al formularului ce conţine lista salariaţilor pentru care angajatorii cer AJOFM decontarea în procent de 41,5% a salariilor de bază brute lunare ale oamenilor care s-au aflat în şomaj tehnic din cauza pandemiei de Covid-19 şi care.

agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca cluj cluj-napoca, str.g.cosbuc nr.2, tel. +40.264.590227, +40.264.596816, +40.735.788800, fax. +40.264.59521 Cele mai importante prevederi despre somaj tehnic Codul Muncii, legislație și decrete: *Unele documente emise de autorități fac referire directă la somaj tehnic, altele influențează șomajul tehnic. art. 53 din Codul Muncii, adoptat prin Legea nr. 53/2003, cu modificările și completările ulterioare Depunere acte somaj online 2020 In cele ce urmeaza, va voi prezenta pasii pe care i-am urmat, precum si actele necesare de care aveti nevoie pentru a beneficia de indemnizatia de somaj : 1) . Actele pentru ajutorul de șomaj se pot depune și on-line

AICI.GOV.RO - depunere documente somaj tehnic - dupa 01.06 ..

Actualizare 02 Iunie 2020. Conform OUG 92/2020, indemnizatia de ajutor pentru profesionisti se acorda si dupa 31 MAI pentru activitatile care sunt in continuare afectate de masurile de restrictie. Indemnizatia se acorda pana la ridicarea acestor restrictii. Daca activitatea s-a reluat in cursul lunii mai, atunci se depune cerere pentru perioada in care activitatea a fost intrerupta (exemplu: 1. Depunere acte somaj online brasov Indemnizația de șomaj tehnic se va acorda și după iunie acelor. De azi, aprilie, angajatorii pot depune cererile pentru șomaj tehnic, iar ajutorul. Ministrul a dat asigurări că, de îndată ce patronul va depune actele , statul va procesa (1) şi art. 3 alin. (1) din ordonanţa de urgenţă se aplică până la data de 30 iunie 2021. (2)În perioada 1 ianuarie 2021-30 iunie 2021, măsura prevăzută de art. 3 alin. (1) din ordonanţa de urgenţă se aplică profesioniştilor, astfel cum sunt reglementaţi de art. 3 alin Puteti opta pentru 3 lucrari de specialitate: Regulamentul intern in avantajul dvs. + Somajul tehnic + Concedierea perfect legala. Beneficiati de un pret special, redus cu 48% - doar 199 lei + TVA in loc de 390 lei + TVA. Pret cu TVA: 236.81 lei. Ghid practic

ANOF

Termen pentru depunerea solicitărilor pentru șomaj tehnic

Şomajul tehnic va fi acordat şi de la 1 iunie

AJOFM: Formulare noi pentru somajul tehnic din IUNIE 202

Pagina web oficială a Guvernului României. Guvernul este autoritatea publică a puterii executive, care funcționează în baza votului de încredere acordat de Parlament și care asigură realizarea politicii interne și externe a țării și exercită conducerea generală a administrației publice depunere acte somaj tehnic pfa Descarcă noile formulare pentru șomajul tehnic pentru PFA, drepturi de autor și profesii liberale și află cum le depui by cristin Cine este interesat de șomajul tehnic poate afla informații, începând de astăzi, 23 martie, de la numărul unic de telefon. Acesta a fost pus la dispoziție de reprezentanții Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Iată cum și unde depui actele

Cum vom lucra în 2021: 60% dintre companii vor să reînceapă munca de la birou din luna martie. Mai mult de jumătate au tăiat programele de training şi pe cele de wellbeing Două treimi din forţa de muncă existentă la nivel global lucrează de acasă, însă unul din trei angajaţi folosește propriul calculator pentru a-şi. Tutorial somaj tehnic, ce aveti de facut pentru a depune actele pentru somaj tehnic, generare documente si incarcare date pe platforma AJOFM Totul se completeaza online si apoi se listeaza se semneaza si se scaneaza si se semneaza electronic si se ataseaza pe site. Tutorialul prezinta : - incarcarea datelor initiale ale angajatorului - incarcare Lista completa a actelor necesare pentru somaj tehnic. Incepand cu data de 1 aprilie se pot depune actele necesare obtinerii somajului tehnic. Potrivit unui ordin de ministru aceste acte pot fi depuse si online, pentru a scuti cetatenii de mai multe drumuri 16. 06 2021. Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge se sărbătorește în fiecare an în data de 14 iunie, în semn de prețuire și mulțumire pentru donatorii de sânge din toată lumea. În acest context, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Anghel Saligny al județului Vrancea a organizat o acțiune de donare de sânge la.

Somajul tehnic in starea de alerta

• instituţia anunţă că a creat adrese de e-mail dedicate şi linii telefonice directe pentru informarea şi transmiterea de cereri, declaraţii şi documente doveditoare privind şomajul tehnic sau acordarea unor zile libere părinţilor pentru supravegherea copiilor • AJOFM a suspendat programul cu publicul ca urmare a situaţiei create de răspândirea infecţiilor cu COVID-1 sistemul asigurarilor de somaj aprobate prin HG 174/2002 modificata si completata ; - adeverinta medicala, din care sa rezulte ca este « apt de munca » sau alte restrictii medicale ; - adeverinta de venit eliberata de organele financiare teritoriale din care sa rezulte veniturile proprii impozabile ; - dosar plic Acte necesare şomaj tehnic în timpul stării de urgenţă. Guvernul României, precizări somaj tehnic. Facebook Twitter Sânzienele, 24 iunie. Ce trebuie să faci de Drăgaică să ai noroc.... 24 iun, 09:08. Sânzienele, 24 iunie. Gestul interzis, astăzi, de Drăgaică. Pedepse.. Se poate face o adresa in care explicam de ce nu este D112 achitata in totalitate? Contributiile aferente somajului tehnic pe mai au termen 25.07.2020. Aceasta intrebare v-o adresam daca perioada de depunere a documentelor este 01.07 - 25.07, iar angajatorul doreste sa plateasca contributiile lunii iunie inainte de termenul scadent de 25.07.2020 Angajatorii pot cere fonduri guvernamentale, începând de miercuri, pentru a plăti angajaţii, sub forma şomajului tehnic. Solicitările pot fi depuse online fie la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), fie la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS)

Somaj tehnic. Procedura si documente - PortalCodulMuncii.r

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea face cunoscut că, în temeiul O.U.G. nr. 30/2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2, în timpul stării de urgență (16 martie - 15. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii şi nu au beneficiat de prevederile art. XI din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2020, începând cu data de 1 iunie 2020, beneficiază de decontarea unei părți din salariu

Actele pentru somaj tehnic se depun, din 1 mai, prin

M. Of. nr. 0752 din 02 August 2021 Act nr. 46/07 Iunie 2021: Decizie Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept: Înalta Curte de Casație și Justiție: M. Of. nr. 0752 din 02 August 2021 Act nr. 803/29 Iulie 2021 Termenul pentru depunerea dosarului la agentia pentru somaj. In cazul in care inceteaza contractul de munca cu timp partial al unul salariat, cu art 65 alin 1, care este termenul pentru depunere dosar la agentia pentru somaj? Potrivit art. 38 alin. (1) din Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de. Ajutor de ȘOMAJ pentru absolvenții de facultate. Acte necesare la dosar. Absolvenţii de studii superioare care au susţinut licenţa în luna iulie se pot înscrie în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AFOFM) Ilfov pentru a putea primi ajutor de şomaj. Indemnizaţia de şomaj se acordă pe o perioadă de. Toate materialele necesare privind șomajul tehnic se găsesc în postarea numită: AJOFM Valcea - SOMAJ TEHNIC - materiale informative Legea nr. 19/2020 si OUG nr. 30/2020 pagina de facebook: Agentia Jud pt Ocuparea Fortei de Munca Valcea date de contact AJOFM Valcea: email: [email protected] fax: 0250.732.757; telefon: 0250. Termenul orientativ de răspuns este de 48 de ore. Dacă întâmpinați probleme de natură tehnică vă rugăm să ne semnalați aspectele sesizate la adresa imminvest@fngcimm.ro. Plafonul total al garanțiilor care pot fi acordate pentru anul 2021 în cadrul IMM INVEST este de 14 miliarde lei. Subprogramul Agro IMM Invest are un plafon de 1.

Pas 1 : intocmirea de acte aditionale in vederea suspendarii contractului de munca conform art. 52, al (1), lit c) si inregistrarea acestora in REVISAL Pas 2 : intocmirea statelor de plata pentru indemnizatiile de somaj tehnic si plata indemizatiilor nete, elaborarea listei cu salariatii si obtinerea certificatului de stare de urgent documente necesare depunere dosar pentru indemnizatie de somaj Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de unde obtin adeverinta de vechime cu vechimea dupa 01.01.2011. Mentionez ca in septembrie 2013 mi-am dat.. Re: somaj tehnic. #3. Mesaj. de costachet » Joi Mar 19, 2020 6:24 pm. Buna seara. Sa va dau info de pe draftul o.g. suport si somaj. 1.suma sutinuta 75 % din sal. de baza ( este egal cu brutul de angajare-cim ) dar nu mai mult de 75% din mediu brut pe ec. 2.art. XI al.2 ( rezumat) angajatori ce beneficiaza de indemnizatie platita salariatilor. Acte dosar neindemnizat. Cine se poate asigura facultativ în. Dacă intru în șomaj tehnic când pot depune dosarul. Banii intră în maximum zile lucrătoare de la data depunerii actelor, conform . Cerere pentru acordarea indemnizatiei de somaj (se descarca din sectiunea formulare). Documente necesare -in vederea depunerii dosarului pentru. Conditiile Guvernului pentru intrarea in somaj tehnic. Guvernul Romaniei a stabilit conditiile pentru intrarea in somaj tehnic si a reglementat inclusiv depunderea online a documentelor pentru obtinere unor beneficii sociale in perioada starii de urgenta. Guvernul a aprobat Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte.